Bulevar Vojvode Mišića Br.81.

11000 Beograd, Srbija

011/265-35-64;
011/265-36-78;
065/826-54-12

Dostupni 7 dana u nedelji

Pon-Pet: 08:00 - 17:00

office@aitgroup.rs

Atlas Capital Centar

Atlas Capital Centar karakteriše jedinstvena lokacija, arhitektura, moderan dizajn kao i besprekoran kvalitet gradnje, materijala i opreme koji se u njega ugrađuju. Atlas Capital Centar sadrži poslovno-administrativnu zonu, komercijalno-uslužne segmente i poslovne apartmane A klase, što ga izdvaja od konkurencije i čini jedinstvenim u regionu. Ukupna površina objekta je 93 000m2.

Atlas Capital Centar se nalazi u najdinamičnijem poslovnom dijelu glavnog grada, izmedju frekventnih saobraćajnica Cetinjski put i Bulevar Vojvode Ilije Plamenca. Zona koju karakterišu administrativne i ugostiteljske djelatnosti, samo srce novog poslovnog distrikta.

Objekat se odlikuje veoma elegantnim konstrruktivnim rešenjima, visokom energetskom efikasnošću, najluksuznijim nivoom obrade i opremanja apartmana, veoma fleksibilnom kancelarijskim prostorom, tri nivoa podzemnih garaža, sa preko 800 garažnih mjesta, atraktivnim komercijalnim shopping centrom, najsavremenijim komunikacijskim sistemima koji omogućavaju gotovo neograničeno korišćenje servisa brzog interneta i IP tehnologija, opremljenošću svim poznatim sistemima bezbjednosti zaposlenih i opreme i sistemom menadžmenta objektom poznatijim kao „pametna zgrada“.